Miercuri, 18 MAI 2022

 

 

FOARTE IMPORTANT !!!!

 

PERIOADA DE AUTORECENZARE SE PRELUNGEȘTE PÂNĂ LA DATA DE 27 MAI 2022.

PRELUNGIREA SE REFERĂ ATÂT LA AUTORECENZAREA REALIZATĂ DE PERSOANE PE CONT PROPRIU, CÂT ȘI LA AUTORECENZAREA ASISTATĂ (ARA).

Pentru autorecenzarea asistată vă puteți adresa recenzorilor ARA din următoarele centre :

 

Nr. crt.

Denumire

Adresă

Program de lucru

 

L-V          S           D

 1.  

Centrul de Informare Turistică

Cisnădie, str. Cetății nr. 1

08-13

16-19

9-12

9-12

 1.  

Clubul Pensionarilor Cisnădie

Cisnădie, str. Măgurii nr. 2

10-13

16-19

9-12

9-12

 1.  

Grădinița cu program prelungit nr. 7

Cisnădie, str. Piața Nouă nr. 12

10-13

16-19

9-12

9-12

 1.  

Casa de Cultură Cisnădie

Cisnădie, str. Țesătorilor nr. 1

10-13

16-19

9-12

9-12

 1.  

Cartierul Arhitecților – ansamblul Deventer

Cisnădie, str. Sibiului nr. 88 (lângă Cofetăria Mândra), bl. 1, ap. 1, parter

10-12

17-20

9-12

9-12

 

 

----------------------------------------------------------------

Primăria orașului Cisnădie recrutează recenzori colectare date în teren.

Pentru etapa de colectare a datelor din teren (16 mai 2022 - 17 iulie 2022), în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Cisnădie caută 24 de recenzori și 2 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor. 

Cererile se depun la sediul Primăriei orașului Cisnădie sau pe e-mail la adresa primarie@cisnadie.ro

Modelul cererii îl găsiți mai jos, în atașament.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

În perioada 14 martie -15 mai 2022 se desfășoară autorecenzarea și autorecenzarea asistată pentru RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR.

Autorecenzarea  presupune că persoanele vor putea accesa de acasă adresa https://www.recensamantromania.ro/ pentru a completa formularele.

În cazul autorecenzării asistate de un recenzor,  persoanele vor putea completa formularele în locurile amenajate în acest scop de către Primăria Orașului Cisnădie. 

Locațiile pentru autorecenzarea asistată sunt următoarele:

 

Nr. crt.

Denumire

Adresă

Program de lucru

 

  L-V               S           D

 1.  

Centrul de Informare Turistică

Cisnădie, str. Cetății nr. 1

08-13

16-19

9-12

9-12

 1.  

Clubul Pensionarilor Cisnădie

Cisnădie, str. Măgurii nr. 2

10-13

16-19

9-12

9-12

 1.  

Grădinița cu program prelungit nr. 7

Cisnădie, str. Piața Nouă nr. 12

10-13

16-19

9-12

9-12

 1.  

Casa de Cultură Cisnădie

Cisnădie, str. Țesătorilor nr. 1

10-13

16-19

9-12

9-12

 1.  

Cartierul Arhitecților – ansamblul Deventer

Cisnădie, str. Sibiului nr. 88 (lângă Cofetăria Mândra), bl. 1, ap. 1, parter

10-12

17-20

9-12

9-12

Notă: În cazul în care există solicitanți, programul se va prelungi până la rezolvarea tuturor solicitărilor.

 

 

****************************************************************************

Primăria Cisnădie recrutează recenzori pentru munca în teren în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor.

Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Cisnădie caută 24 de recenzori și 2 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor. Activitatea unui recenzor presupune munca pe teren, disponibilitate de a lucra în program prelungit, în medie 8 ore/zi și de a lucra în weekend.

Ce condiții trebuie îndeplinite pentru înscriere de cei interesați:

Condiții eliminatorii:

 • Să aibă minim 18 ani împliniți la data selecției
 • Să fi absolvit cel puțin studiile medii (diplomă absolvent liceu)
 • Să nu aibă cazier judiciar

Alte condiții:

 • Să știe să utilizeze o tabletă
 • Să aibă abilitatea de a comunica într-o manieră civilizată, să fie cordial, plăcut, metodic și riguros
 • Să dispună de un telefon mobil pe care să-l utilizeze pentru comunicare

Notă: Experiența în domeniul statisticii, al administrației publice, experiența de operator statistic sau ca personal RGA (recensământul general agricol), reprezintă un avantaj

Modul de înscriere:

Termenul limită de înscriere este 25 martie. Persoanele interesate trebuie să completeze cererea care poat fi descărcată de aici: /portal/sibiu/cisnadie/portal.nsf/9B3B95466C13AEE6C22587E9003743AF/$FILE/cerere%20recrutare%20recenzori.pdf

 Apoi fie o va semna olograf și o va scana, fie o va semna digital și o va transmite pe adresa de email: primarie@cisnadie.ro. De asemenea, documentele se pot depune fizic, la sediul Primăriei Orașului Cisnădie, Piața Revoluției nr. 1 - Centrul de Informații pentru Cetățeni.

Plata recenzorilor și recenzorilor șefi se va face în conformitate cu HG 1071/11 decembrie 2020: 

„ART. 6
(2) Plata recenzorilor care asigură autorecenzarea asistată în perioada de autorecenzare se face în funcţie de numărul de chestionare pentru care se asigură asistenţa, chestionarul fiind compus din mai multe secţiuni cu grade de complexitate diferite, la un tarif de 7 lei pentru «Secţiunea pentru recenzarea persoanei» şi 3,5 lei pentru «Secţiunea pentru recenzarea locuinţei», inclusiv pentru oraşele şi comunele izolate sau dispersate teritorial definite la alin. (4).

(3) Plata recenzorilor se face în funcţie de numărul de chestionare completate prin interviu faţă în faţă, chestionarul fiind compus din mai multe secţiuni cu grade de complexitate diferite, la un tarif de 7 lei pentru «Secţiunea pentru recenzarea persoanei» şi 3,5 lei pentru «Secţiunea pentru recenzarea locuinţei», inclusiv «Secţiunea pentru recenzarea spaţiului colectiv de locuit». Pentru oraşele şi comunele izolate sau dispersate teritorial, pentru care distanţele parcurse sunt mai mari şi timpul necesar recenzării întregului sector de recensământ creşte, plata recenzorilor pentru recenzarea propriu-zisă se face în funcţie de tipul de chestionar, chestionarul fiind compus din mai multe secţiuni cu grade de complexitate diferite, la un tarif de 9 lei pe «Secţiunea pentru recenzarea persoanei» şi 5 lei pentru «Secţiunea pentru recenzarea locuinţei», inclusiv «Secţiunea pentru recenzarea spaţiului colectiv de locuit

(6) Plata recenzorilor-şefi este în sumă fixă de 6.000 lei pentru cele două luni de contractare a serviciilor, stabilită raportat la gradul de complexitate al activităţii acestora, astfel după cum rezultă acesta din obligaţiile specifice acestei categorii de personal de recensământ, luând în considerare faptul că în atribuţiile acestora nu intră completarea de chestionare de recensământ şi având în vedere numărul fix de sectoare de recensământ de care răspund, precum şi constituirea sectoarelor de recensământ de mărimi similare din punct de vedere al numărului de locuinţe şi al suprafeţelor.”

**************************************************************

Reamintim că începând cu data de 14 martie 2022, se va desfășura la nivel național Recensământul Populației și Locuințelor, care va avea loc în două etape: 

Autorecenzarea, în perioada 14 martie - 15 mai 2022, în care cetățenii vor putea accesa de acasă adresa https://www.recensamantromania.ro/ pentru a completa formularele sau vor putea apela la autorecenzarea asistată de un recenzor, în locurile care vor fi amenajate în acest scop de către Primăria Orașului Cisnădie.

Recenzarea prin efectuarea unui interviu de către recenzor, în teren, în perioada 16 mai - 17 iulie 2022.