Luni, 30 NOIEMBRIE 2020

Concert Carla's Dreams

Aprinderea iluminatului festiv va coincide și cu un spectacol extraordinar pe care îl va susține în centrul orașului trupa Carla's Dreams.

Aprinderea iluminatului festiv va coincide și cu un spectacol extraordinar pe care îl va susține în centrul orașului trupa Carla's Dreams.

 

Cisnădia își păstrează și în acest an recordul celui mai înalt brad de Crăciun din țară. Acesta va fi amplasat în centrul localității și va măsura aproximativ 42 de metri.

Bradul va fi pus în valoare odată cu aprinderea iluminatului festiv în data de 5 decembrie, când cisnădienii și oaspeții lor vor avea parte de obișnuitele spectacole și pungi cu dulciuri oferite de Primărie.
Așa cum s-a întâmplat și în ultimii ani, copiii se vor bucura de un spectacol ,,incendiar” si cateva momente artistice sustinute de elevii scolilor cisnadiene. Aprinderea iluminatului festiv va coincide și cu un spectacol extraordinar pe care îl va susține în centrul orașului trupa Carla's Dreams, după care din Primărie vor coborî mai mulți "Moși" care vor oferi tradiționalele pungi cu dulciuri celor mici.
"Păstrăm și în acest an frumoasa tradiție a celui mai înalt brad din țară și a unui iluminat festiv deosebit. Totodată, continuăm să le oferim cisnădienilor de toate vârstele spectacole de bună calitate și îi invităm pe cei mici să se bucure din nou de darurile oferite de Primărie", a spus Gheorghe Huja, primarul Cisnădiei.