Marti, 27 FEBRUARIE 2024

poza noua primarDragi cisnădieni,

👷 După cum știți deja, ne aflăm în mijlocul unor proiecte importante de modernizare și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare (proiect al Apă-Canal S.A. Sibiu), a infrastructurii rutiere (fonduri nerambursabile guvernamentale – P.N.I. ,,Anghel Saligny”) și a sistemului de iluminat public (buget local).
👷 Săptămâna trecuta am avut o nouă ședință de lucru cu reprezentanți ai Apă-Canal S.A. Sibiu și Strabag și am discutat pe marginea graficului de lucrări din proiectul Apă-Canal. Atât lucrările de apă-canal cât și cele de asfaltare au stagnat pe perioada iernii și vor fi reluate, după cum urmează:
🚧 Am prioritizat străzile 𝐌ă𝐠𝐮𝐫𝐢𝐢, Ș𝐞𝐥𝐢𝐦𝐛ă𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢, Ț𝐞𝐬ă𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐔𝐧𝐢𝐫𝐢𝐢 ș𝐢 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢.
🚧 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐌ă𝐮𝐫𝐢𝐢: 4 echipe au început lucrările pentru 14 cămine și 138 de branșamente. Am promisiunea ca echipelor existente acum în teren pe strada Măgurii, li se vor mai alătura încă 3 echipe pentru ca aceste lucrări 𝐬𝐚 𝐟𝐢𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 î𝐧 𝐥𝐮𝐧𝐚 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞; imediat după terminarea lucrărilor de la Apa-canal/Strabag, o să intervină Gopodăria Orășenească Cisnădie pentru asfaltare.
🚧 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 Ș𝐞𝐥𝐢𝐦𝐛ă𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢: Apă-Canal va finaliza punerea în funcțiune a rețelei de apă până la data de 𝟏 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒 și imediat ne vom ocupa de asfaltare.
🚧 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 Ț𝐞𝐬ă𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫: Reteaua de apa și branșamentele vor continua după ce se termină lucrările pe strada Măgurii.
👷 Sunt constient de disconfortul creat, de aceea mă voi întâlni o data la 2 săptămâni cu cei de la Apă-Canal și Strabag pentru a fi sigur ca lucrările din proiectul Apa-Canal decurg conform planului și că vor fi sincronizate cu cele de asfaltare. Este important să ținem cont de beneficiile pe termen lung pe care le vor aduce aceste lucrări mari, iar înțelegerea și răbdarea sunt importante în astfel de situații.
Primarul orașului Cisnădie,
Gheorghe Huja